Kommende arrangementer

Høstmøtet 21.-23. oktober

I år står vi i Norsk Bergforening alene om å arrangere vårt tradisjonsrike Høstmøte i Trondheim.
Datoen blir 21.-23. oktober på Scandic Lerkendal.

Vi vil fokusere på det faglige og skape en plattform for gode faglige diskusjoner og presentasjon av nye spennende prosjekter rundt om i vår store lille industri.
Tema for årets høstmøte er: «Best practice i bergindustrien».

Nytt av året er «Call for abstracts» (maks. 150 ord). Har du noe du mener er spennende for andre, eller vet om noen som har det, så gi oss beskjed. Frist 2.mai.

Gode innlegg kan publiseres i Mineralproduksjon.

Vi jobber målrettet for å redusere kostnadene på høstmøte for at så mange som mulig kan ha en mulighet til å delta.

Høstmøte 2019 vil inneholde alt det man har blitt vant til på høstmøte. Vi har hørt på tilbakemelding fra dere og gjeninnført blant annet delsesjoner, samt at fokuset på dette høstmøte vil være sterkt faglig.

Oppsettet blir velkjent:

Dag 1. Ekskursjoner og bedriftsbesøk.

Dag 2. Felles sesjon med fokus på fag og erfaringer fra industrien.

Delsesjoner for Malmer og mineraler, Naturstein og Pukk og grus.

Festmiddag med alle de kjente sangene og underholdning fra studentkor og Berseblæsten og utdeling av Bergmannsstaven. Om noen har kandidater til Bergmansstaven kan de sendes til oss via nettsidene (norskbergforening.no/bergmannstaven).

Dag 3. Felles sesjon igjen med hovedfokus på fag.

Her vil dere utover våren finne oppdatert informasjon om høstmøtet, bare sett av datoene 21.-23. oktober!
Her vil dere også finne informasjon når påmeldingen starter.

Vårmøtet 2019, 7.-8. mai

Velkommen til Vårmøte 2019, vi er tilbake i Trondheim og NTNU.
Årets vårmøte vil gi korte innlegg, workshops og diskusjoner med likesinnede for stort faglig utbytte!
Det blir to parallelle temaer:  Optimalisering av sykloner/klasserere og Sprengning i dagbrudd.
Sjekk ut programmet som passer best for deg.

Det er ikke mulig å delta på begge temaene, men det vil være felles pauser, lunsj og middag for alle deltakerne.
Påmelding er nå stengt.

Programmet til Vårmøtet finner du her: Program

Deltakeravgift:

Medlem Ikke medlem Student/
Pensjonist
Deltakere før 1. april 1900 2500 800
Deltakere etter 1. april 2300 2900 800

For de som ønsker er det mulig å delta på middag 7. mai, den vil bli holdt på Troll restaurant.  Der vil vi ble servert en 3-retters som består av forrett kjøtt, hovedrett fisk og dessert. Menyene blir satt sammen daglig av de råvarene som er tilgjengellig på markedet. Så de eksakte rettene vil være en overraskelse!
Selve middagen vil koste kr. 398, det er også mulig å bestille seg en drikkepakke som er tilpasset menyen. Denne vil koste kr. 385.
Husk å registrere dette i din påmelding.
Når din påmelding er gjennomført vil du få tilsendt en faktura pr epost, denne må være betalt før Vårmøtet starter.

Ikke medlem i Norsk Bergforening? Ikke noe problem, du kan registrere deg som medlem når du melder deg på!

Overnatting booker dere selv på Scandic Bakklandet, enkeltrom inkl frokost koster kr. 1390,-. Fram til 7.april kan kode BNOR070519 brukes for å få denne prisen.
Etter dette må rom ordnes selv til annen pris. For å booke ring på telefon 72 90 20 02 eller send mail til bakklandet@scandichotels.com.

Tidligere arrangementer

Høstmøtet 2018, Trondheim